Step On The Box

Antea Group Business Challenge

We are looking for:
NL Studenten met een achtergrond in Civiele Techniek (HBO, WO), Civil Engineering, Construction Management & Engineering, Archeologie, Elektrotechniek, Engineering, Veiligheidskunde, Land-, Water- en Milieubeheer, Bestuurskunde, Technische Bedrijfskunde, Planologie

Status
Finished
Spots
25 available
Registration deadline
15 May 2024
Sprintday
29 May 2024
Location
Fort Pampus 1, 1398 VE Muiden, Netherlands, Onsite
1. Description of the challenge

“Van ecologen, bouwkundigen, planologen tot specialisten op het gebied van vergunningen en energie: vanuit elke hoek is er wel een collega betrokken bij Pampus. Dit laat de kracht zien van een multidisciplinair adviesbureau. Door verschillende specialismen te bundelen, zijn wij in staat om dit soort projecten verder te brengen.”

Business Challenge 2024: ontdek of Antea Group jouw carrièrepad kan zijn
Ben jij bijna klaar met jouw studie en sta je op het punt om je eerste stappen op de arbeidsmarkt te zetten? Dan is de Business Challenge 2024 wellicht interessant voor jou!

Samen bouwen aan gezonde leefomgeving
De zorg voor een gezonde en toekomstbestendige leefomgeving is belangrijker dan ooit. Maatschappelijke opgaven als klimaatverandering, energietransitie en duurzaamheid vragen om oplossingen die creatief en soms grensverleggend zijn. Wij geloven dat we van jong talent kunnen leren en groeien. Nieuwe frisse blikken, nieuwe kennis en energie. 

En daarom organiseren wij de Business Challenge 2024.

Business Challenge 2024
Op woensdag 29 mei, op het eiland Pampus, komen slechts 25 studenten samen voor een unieke ervaring. Tijdens deze dag zijn er verschillende workshops en doe je een echte casus uit de praktijk, waarbij creativiteit, duurzaamheid en samenwerking centraal staan. 

Tijdens deze dag denk je mee over herontwikkeling van een industriële locatie met zowel historische uitdagingen als uitdagingen op het gebied van energietransitie.

Forteiland Pampus loopt voorop in de strijd om als eerste Unesco-Werelderfgoedsite volledig energieneutraal te worden. Antea Group is nauw betrokken bij deze verduurzaming. Meer weten over deze bijzondere locatie? Lees het hier

Tijdens de Business Challenge Dag krijg je de kans om Antea Group beter te leren kennen en te ontdekken of onze organisatie de juiste plek is om je carrière te starten. Met een focus op duurzaamheid en innovatie biedt Antea Group een fijne werkomgeving voor ambitieuze starters.

Belangrijk: Vervoer naar en van het eiland wordt geregeld.

About Antea Group

Together we make the world a bit more beautiful We all live in a beautiful and well-organized country and we would like to keep it that way. Even better, we want to make our living environment more beautiful, healthier and more accessible than it already is. For ourselves, but certainly also for the generations after us.