Pneutec - Aalberts Advanced Mechatronics

semiconductors

Pneutec - Aalberts Advanced Mechatronics

1

Challenge

Dirk Storklaan 75
2132PX Hoofddorp
NL

Socials

About us

Pneutec - Aalberts Advanced Mechatronics

Innovatie kent vele verschijningsvormen. Materialen moeten geavanceerder worden, bewegingssnelheden moeten worden verhoogd en een hogere precisie of nieuwe verbindingstechnieken zijn nodig. Zo maar een greep uit de vele uitdagingen. Een interessante ontwikkeling is ook de trend om te miniaturiseren: het steeds compacter bouwen van systemen. 

Het is een behoorlijke uitdaging voor zowel de machinebouwer - OEM - als de leveranciers om dergelijke stappen te zetten en nieuwe technieken te ontwikkelen. In de samenwerking tussen leverancier en OEM is het noodzakelijk dat engineering- en designprocessen naadloos op elkaar aansluiten: co-makership.

Vervolgens gebeurt er iets bijzonders. Een innovatie wordt uiteindelijk ook weer standaard. Is een nieuwe techniek eenmaal ontwikkeld, dan dient deze robuust te worden gemaakt en met hoge betrouwbaarheid te worden gereproduceerd, zodat onverwachte stilstanden - down time - en andere faalkosten worden voorkomen.

Daarom is het belangrijk om processen van zowel de OEM als de leveranciers nauwkeurig in te regelen, te borgen en continu te toetsen aan specifieke eisen die wij opdelen in Quality, Cost, Delivery en Technology - QLTC.

Our coaches

Adhy van der Heijden

Danisha van Gelooven

Eline Verstappen

Thannee Wiering